Tájékoztató Kártyelfogadó Partnereink részére

 

A Főnix Kártya és a Főnix Közösségi Kártyaprogram célja, hogy mind Debrecen lakosai, mind a Debrecenben tanuló hallgatók, diákok, a városban dolgozók, mind a Főnix Kártyát elfogadó Partnerek, elfogadóhelyek számára olyan megoldást biztosítson, mely mindenki számára előnyt jelent.

 

A Főnix Kártya és a Főnix Közösségi Kártyaprogram célja, hogy kedvezményes vásárlás és szolgáltatás igénybevételének lehetőségével segítse a Debrecenben élőket, élénkítse a gazdasági folyamatokat és támogassa a helyi közösségeket.

 

A Kártyaelfogadó Partnerek számára a rendszerhez és a programhoz történő csatlakozás díjmentes, a csatlakozás egyetlen feltétele, hogy a termékek, szolgáltatások árából a Kártyaelfogadó Partner (kártyaelfogadóhely) vevőszerzési felajánlást tegyen, ez alapján pedig a Főnix Kártyával rendelkező vásárló azonnali vásárlási kedvezményben részesüljön.

 

A Főnix Kártyaprogram célja, hogy a Kártyaelfogadó Partnereket, vállalkozásokat, üzleteket minél több vásárló keresse fel, a Főnix Kártya tulajdonosai pedig minél több üzletben, szolgáltatónál azonnali árkedvezményben részesüljenek.

 

A Főnix Kártyát az értékesítési pontokon lehet megvásárolni Debrecenben, a városunkba érkező vendégek pedig a szállodáktól, panzióktól kaphatják, vásárolhatják meg a Főnix Kártya (Welcome Card / Turisztikai Kártya) által biztosított kedvezmény - jogosultság használatát a Debrecenben történő tartózkodásuk idejére. A turisták a Kártyaelfogadó Partnerekről azonnal értesülnek és nagy eséllyel ezeket az éttermeket, kávézókat, üzleteket fogják felkeresni.

 

A Kártyaelfogadó Partnerek, a Magyar Kedvezményhálózattal történő együttműködésnek köszönhetően, a Főnix Kártya tulajdonosok mellett, - amennyiben üzleti érdekük és tevékenységi körük úgy kívánja, a +Discount Közösségi Kedvezménykártya családhoz tartozó többi kártya (pl.: Erzsébetváros Kártya (2016 óta), Zuglókártya (2012 óta), Berettyó Kártya, OMSZ szolgálati igazolványok, Rockkártya, MASPORT-kártya, aktuális kártyakönyv: ) tulajdonosait is, - ez országszerte közel kétszázezres vásárlóerőt jelent- elérhetik kedvezményes ajánlataikkal a partnerségen keresztül. A lokális és az országos bevétel növekedés lehetőségét kínáljuk Önöknek, amely együttműködés keretében célzott, a célcsoportokra szabott adatbázis marketing szolgáltatásainkkal tudják költséghatékonnyá tenni reklámtevékenységüket is.

 

A Kártyaelfogadó Partner döntheti el, hogy kizárólag a helyi Főnix Kártya tulajdonosainak biztosít vásárlási kedvezményeket, vagy kihasználva a Debrecenbe érkező potenciális vásárlóerőben rejlő lehetőségeket is, valamennyi +Discount Közösségi Kedvezménykártya családhoz tartozó kártya birtokosai részére biztosít kedvezményt a vásárlás során. A kártyát elfogadó üzletek és szolgáltatók listája folyamatosan bővül, melyről az érdeklődők honlapunkon tájékozódhatnak.

 

 

Hogyan növeli a Főnix Kártya a forgalmat?

 

A Főnix Kártya tulajdonosai elsősorban azokat az üzleteket, szolgáltatókat fogják felkeresni, ahol kedvezményesen vásárolhatnak. Minél szélesebb körű és minél nagyobb mértékű kedvezményt kínál egy-egy Kártyaelfogadó Partner, annál keresettebb lesz a kártyabirtokosok körében.

 

 

Milyen konkrét előnyökkel jár a Főnix Kártya partnerség és milyen együttműködést biztosítunk a Kártyaelfogadó Partnereink számára?

 

  • Legalább évente egy alkalommal ingyenes megjelenés biztosítása egy Debrecenben megjelenő magazinban.
  • A vállalkozás számára a programhoz történő csatlakozás évében egy Főnix Kártya átadása.
  • A Főnix Kártya tulajdonosok részére havonta kedvezményes ajánlatok küldése.
  • Évente egy hónap időtartamra egy darab B1-es hirdetési felület biztosítása a Vásárcsarnokban.
  • Kedvezményes hirdetési lehetőségek biztosítása közterületen, az elektronikus és az írott sajtóban:

                                    Cívis Cafe magazin: 30 % kedvezmény

                                    Debrecen TV: 50 % kedvezmény

                                    Rádió FM 95: 30-50 % kedvezmény

                                    internetes oldal: 40 % kedvezmény

                                    internetes oldal: 40 % kedvezmény

                                    közterületen történő megjelenések (óriásplakát, B1, B2-es felületek): 25- 50% kedvezmény

 

 

Milyen feltételekkel lehet egy vállalkozás Főnix Kártya elfogadóhely?

 

A Kártyaelfogadó Partnerek számára a rendsezrhez és a programhoz történő csatlakozás díjmentes, a csatlakozás egyetlen feltétele, hogy a termékek, szolgáltatások árából az elfogadóhely vevőszerzési felajánlást tegyen, ez alapján pedig a Főnix Kártyával rendelkező vásárló azonnali vásárlási kedvezményben részesüljön.

A kedvezményes áruk körét és a vevőszerzési felajánlás mértékét az elfogadóhely üzletpolitikája szerint határozhatja meg. A kártyaelfogadó hely üzletben elérhető vásárlási kedvezményekről a kártyabirtokosok a és a oldalakon, inAPP üzenetekben és e-mailben rendszeresen tájékoztatást kapnak.

 

Amennyiben Kártyaelfogadó Partner szeretne lenni, kérjük a mellékletben található  „Kártyaelfogadó Partner regisztráció” dokumentumot töltse ki és küldje el részünkre.

 

Csatlakozni egyszerűbb, mint gondolná!

A letöltött és kitöltött, majd cégszerűen aláírt nyomtatványokat (MKH/17/A és MKH/17/B)  2 eredeti példányban kell visszaküldeni postai úton vagy személyesen leadni a Főnix Közösségi Kártyaprogram központi irodájába (Ív Produkció Kft. 4025 Debrecen, Vásáry István utca 4.).

 

A csatlakozás díjmentes!

 

 

További információ:

 

Ív Produkció Kft

Iroda: 4025 Debrecen, Vásáry István utca 4.

Telefon: 06 20 289 9181

E-mail:

Kapcsolódó fájlok

LetöltésNév
  • regisztrációs űrlap főnix elfogadóhelyeknek